Οροι χρήσης

 

Πιστότητα ταχύτητα εξυπηρέτηση τώρα και ηλεκτρονικά

 

Προσωπικά δεδομένα και αγορές

Η ιστοσελίδα http://www.mgan.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που διαθέτει η εταιρία μας, καθώς και τη δυνατότητα αγοράς μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.


Απαραίτητη προϋπόθεση για τις συναλλαγές μεταξύ της εταιρίας μας και του πελάτη είναι η γνωστοποίηση από την πλευρά του πελάτη ορισμένων προσωπικών στοιχείων, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση (email).

Τα δεδομένα αυτά, με κανένα τρόπο δεν θ' αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός και αν αυτό επιβληθεί από οποιαδήποτε Δημόσια αρχή.


Η ιστοσελίδα δεν είναι συνδεδεμένη με κανένα τραπεζικό σύστημα. Έτσι μετά από την ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας, θα ακολουθεί επικοινωνία ηλεκτρονική ή τηλεφωνική ,για την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων, το τρόπο αποστολής, τη χρέωση μεταφορικών (εάν υπάρχουν) και το τρόπο τρόπο πληρωμής. Όλα τα είδη θα αποστέλνονται στο πελάτη, μετά την εξόφληση του τιμολογίου.


Εγγύηση καλής λειτουργίας.

Τα προϊόντα της Weller καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας ενός (1) έτους, εκτός από τα αναλώσιμα.


Πνευματική ιδιοκτησία

Όλες οι εικόνες και τα λογότυπα των προϊόντων και των εταιριών που περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα, είναι ιδιοκτησία των εταιριών.

Όλα τα άλλα λογότυπα, είναι ιδιοκτησία της εταιρίας μας.

 

Ο κώδικας και ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας ειναι πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας Sphinx ο.ε. και βέβαια των ιδιοκτητών της mgan.gr και δεν επιτρέπεται η χρήση ή/και αντιγραφή τους